Kontakt

FrÄgor angÄende den hÀr sajten eller nÄgot omrÄden (till exempel kolesterol, triglycerider, omega 3, mct-oljor och högt blodtryck) som berör vad vi skriver om hÀr kan du skicka till e-post adressen nedan.

DECEMBER 2020 UPPDATERING! Vi har bytt till nytt WordPress thema, AstraVersion: 2.6.2. Rapportera problem till oss via e-post (se nedan).

OBS! Vi har i flera mÄnader anvÀnd oss av WordPress 4.9.9 med temat Twenty Twelve, men nu Àr det dags för en uppdatering av vÄra system. Det Àr trots allt 2019 och början pÄ ett nytt Är. WordPress 5.0.3 Àr sedan ett par veckor tillgÀngligt! Vi uppdatera nu. VÀnligen meddela oss omgÄende om du upptÀcker nÄgra fel hÀr pÄ hemsidan. Vi rÀknar med att allt ska fungera smÀrtfritt, men som med allt annat kan man inte vara sÀker. -Jill

AUGUSTI UPPDATERING! WordPress har slĂ€pp ytterligare en uppdaterad version. TillgĂ€nglig för installation under augusti. Vi uppdaterar WordPress 5.2.2–sv_SE manuellt under slutet av mĂ„naden. WordPress nya sprĂ„kversion bestĂ„r av bĂ„de nya översĂ€ttningar och en rad andra regionala (specifikt svenska) anpassningar.

Vi Àr tacksamma för all feedback sÀrskilt vad det gÀller innehÄll och information som du tycker saknas hÀr pÄ sajten. Skicka oss ett e-post och berÀtta vad du tycker och om du vill lÀsa om nÄgon sÀrskilt information (som saknas i dagslÀget).

Kontakta mig:

Jillian Adolfsson
Landskrona, SkÄne

Telefon: 0708/379884
Email: info@ciwi.se

Kolesterol guiden.