Kontakt

Frågor angående den här sajten eller något områden (till exempel kolesterol, triglycerider, omega 3, mct-oljor och högt blodtryck) som berör vad vi skriver om här kan du skicka till e-post adressen nedan.

DECEMBER 2020 UPPDATERING! Vi har bytt till nytt WordPress thema, AstraVersion: 2.6.2. Rapportera problem till oss via e-post (se nedan).

OBS! Vi har i flera månader använd oss av WordPress 4.9.9 med temat Twenty Twelve, men nu är det dags för en uppdatering av våra system. Det är trots allt 2019 och början på ett nytt år. WordPress 5.0.3 är sedan ett par veckor tillgängligt! Vi uppdatera nu. Vänligen meddela oss omgående om du upptäcker några fel här på hemsidan. Vi räknar med att allt ska fungera smärtfritt, men som med allt annat kan man inte vara säker. -Jill

AUGUSTI UPPDATERING! WordPress har släpp ytterligare en uppdaterad version. Tillgänglig för installation under augusti. Vi uppdaterar WordPress 5.2.2–sv_SE manuellt under slutet av månaden. WordPress nya språkversion består av både nya översättningar och en rad andra regionala (specifikt svenska) anpassningar.

Vi är tacksamma för all feedback särskilt vad det gäller innehåll och information som du tycker saknas här på sajten. Skicka oss ett e-post och berätta vad du tycker och om du vill läsa om någon särskilt information (som saknas i dagsläget).

Kontakta mig:

Jillian Adolfsson
Landskrona, Skåne

Telefon: 0708/379884
Email: info@ciwi.se

Kolesterol guiden.